Category: Pagr. naujienos

Praėjusiame RKL sezone aukščiausią vietą klubo istorijoje užėmęs „KKSC–Elmis“ išlaikė pagrindinius žaidėjus ir jau ruošiasi būsimoms kovoms.

Kaip svetainei akksc.lt teigė ekipos vyr. treneris Ramūnas Šližys, ateinančiais krepšinio metais savo šansų pasireikšti sulauks ir jaunieji AKKSC talentai, kurie aikštėje kaups neįkainojamą patirtį.

„Pasirengimą RKL sezonui pradėjome rugsėjo mėnesio pradžioje. Aišku, ne visada pavyksta susirinkti visai komandai, tačiau stengiamės išnaudoti kiekvieną galimybę.

Džiugu, kad ekipos branduolys išliko – ir toliau remsimės vietiniais žaidėjais. Sudėtyje turėsime ir 2–3 jaunus krepšininkus, kuriuos būtinai stengsimės įtraukti į rotaciją ir grūdinti ateities kovoms“, – sakė R. Šližys.

RKL lygoje, ypač B divizione, kasmet keičiasi komandų skaičius bei pati turnyro sistema.

Anot trenerio, būsimi anykštėnų priešininkai paaiškės spalio mėnesio pradžioje.

„Spalio 8 dieną bus surengta RKL  konferencija, kurios metu „KKSC–Elmio“ komanda sužinos savo būsimus priešininkus bei pačią pirmenybių sistemą.

O prieš prasidedant sezonui, dar planuojame sužaisti porą kontrolinių rungtynių ar sudalyvauti draugiškame turnyre“, – kalbėjo R. Šližys.